A spring Saturday in April

Isabell

Well, doesn’t this feel a little silly to post photos of a spring Saturday on a day that actually feels like summer. 26 degrees Celsius, last I checked!

I was going to write about how lovely the weather was, first time in ages the sun was out, about how I felt like utter sh*t and being pumped full of Lemsip (today much better though, thanks) and still got up to go to a conference that, with husband in tow, we abandoned after one session cause the SUN WAS OUT.

So instead we decided to take a stroll back home along the Thames via some lunch. We have never been around the area between Fulham and Putney and it is rather nice, especially with the SUN out. We repeated “Oh the weather is so nice” about a bazillion times, like you do, in proper English fashion.
Talking about fashion, I was still rather wrapped up in cashmere jumper, coat and scarf and only started to get proper warm about half way home.

Well thanks weather and sun for this mini heat wave and a Saturday that was gorgeous leading up to today, I suppose.

The Gate

Isabell

Between Fulham and Putney

Turtle

Isabell

Putney Bridge

London bus ride

VoilĂ , le side table – only took a year!

DIY side table

What do you do when your chopping boards are a bit grim and need replacing? You make a side table, naturally.

It all started with a vision. A vision to create something beautiful and avoid going to the recycling station. I was envisioning a win-win scenario whereby I could let flow my creative juices, make something out of, let face it, junk and save the environment by not throwing perfectly good wooden IKEA chopping boards away.

House renovation – more cement floor and plastering walls

house renovation filling a hole

It has been quite a while since I shared an update of our house renovations. The last time I wrote about what we got up to we started with the cement floor in the cellar. Since then, my parents have removed an asbestos pipe and put in a new waste water pipe, removed a concrete pillar and replaced it with a wooden pillar, added a water connection and continued with the concrete floor until the beginning of the staircase to the upper floor.